Kitap dostlarına sürpriz

Kitap dostlarına sürpriz

Alsancak-Bostanlı vapuruyla seyahat edenler, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Kütüphane Haftası sürprizi ile karşılaştı

Kitap dostlarına sürpriz

“Ben okuyorum, ya sen?”

Alsancak-Bostanlı vapuruyla seyahat edenler, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Kütüphane Haftası sürprizi ile karşılaştı. Yolculukta kitap okuyan vatandaşlara, alkışlar eşliğinde bir kitap ile üzerinde “Ben okuyorum ya sen?” yazılı kokart ve ayraç hediye edildi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 26 Mart – 1 Nisan tarihleri arasında kutlanan Kütüphane Haftası için birbirinden renkli etkinlikler düzenledi. Kitap okumayı özendirmek amacıyla geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da “vapur yolculuğu sırasında kitap okuyan vatandaşlara” yeni bir kitap hediye edildi. Bu sürpriz, yolculardan büyük beğeni aldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan ve üzerinde “Ben okuyorum ya sen?” yazan kokartı kitap dostlarına takan Gönüllü Takımı, Sosyal Demokrasi Derneği’nin “Katılımcı Demokrasi” isimli kitabını alkışlar eşliğinde verdi. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kitap okumayı özendirmek amacıyla düzenlediği bu etkinliği çok beğendiklerini söyleyen kitap dostları, herkesi özellikle toplu taşıma araçlarında kitap okumaya davet etti. İzmir Büyükşehir Belediyesi Gönüllü Takımı, hafta boyunca toplu ulaşım araçlarında sürpriz kitap dağıtımlarına devam edecek.

Lütfen yorum yapınız. Mail adresiniz görünmeyecektir. * alanlar gereklidir.


Henüz yorum yazılmamış.

SON HABERLER

PİYASA VERİLERİ

    Alış
    41.2161
    Satış
    41.2904
    Alış
    48.8181
    Satış
    48.9060
    Alış
    56.1327
    Satış
    56.4254

HAVA DURUMU

IZMIR HAVA DURUMU